Оладки з кабачків із припічкою з м’яса курчати млинці, оладки, сирники, страви з грибів, страви з птиці 3 Березня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 3-5 порцій Ingredients Кабачки - 1 шт. невеликий Сир - 30-50 г Борошно - 30‑50 г Часник - 2-3 зубчики Курка - 150‑200 г м'якоті без шкіри Цибуля - 0,5 великої цибулини Яйця - 1 шт. Кріп - 1 маленький пучок Сіль Перець чорний мелений Олія для смаження ДЛЯ СМЕТАННОГО СОУСУ: Гриби білі - 100 г Сметана - 200 г Цибуля - 0,5 шт. Directions 1Нарізати половину цибулі та курку дрібною соломкою. Посолити, поперчити, перемішати. 2Натерти очищений часник і сир на дрібній тертці, очищений кабачок - на крупній. Додати борошно та яйце. Додати дрібно рубаний кріп. Перемішати. 3Викласти овочеву суміш у вигляді оладок на сковороду, змащену олією. Викласти поверх курку з цибулею. Смажити по 6‑10 хвилин з кожного боку. 4Покласти оладки у форму для запікання. Доводити до готовності в духовці при 160°С 8‑12 хвилин в залежності від товщини оладок. 5СОУС: Дрібно нарізати цибулю та білі гриби. Обсмажувати 8‑10 хвилин на олії. Додати сметану, тушкувати до загустіння. 6Подавати оладки з соусом. 00:00