Оладки з кабачків із припічкою з м'яса курчати
Оладки з кабачків із припічкою з м'яса курчати

Оладки з кабачків із припічкою з м’яса курчати

  , ,

3 Березня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 3-5 порцій

Ingredients

Кабачки - 1 шт. невеликий

Сир - 30-50 г

Борошно - 30‑50 г

Часник - 2-3 зубчики

Курка - 150‑200 г м'якоті без шкіри

Цибуля - 0,5 великої цибулини

Яйця - 1 шт.

Кріп - 1 маленький пучок

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

ДЛЯ СМЕТАННОГО СОУСУ:

Гриби білі - 100 г

Сметана - 200 г

Цибуля - 0,5 шт.

Directions

1Нарізати половину цибулі та курку дрібною соломкою. Посолити, поперчити, перемішати.

2Натерти очищений часник і сир на дрібній тертці, очищений кабачок - на крупній. Додати борошно та яйце. Додати дрібно рубаний кріп. Перемішати.

3Викласти овочеву суміш у вигляді оладок на сковороду, змащену олією. Викласти поверх курку з цибулею. Смажити по 6‑10 хвилин з кожного боку.

4Покласти оладки у форму для запікання. Доводити до готовності в духовці при 160°С 8‑12 хвилин в залежності від товщини оладок.

5СОУС: Дрібно нарізати цибулю та білі гриби. Обсмажувати 8‑10 хвилин на олії. Додати сметану, тушкувати до загустіння.

6Подавати оладки з соусом.

00:00