100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 45 mins
Yields: 1 л
Ingredients
Печериці - 1 кг
Тофу - 100 г
Кріп - 1 пучок
ДЛЯ МАРИНАДУ:
Вода - 1 л
Олія оливкова - 50 мл
Лавровий лист - 2 шт.
Перець духмяний - 5 горошин
Перець рожевий - 5 горошин
Оцет яблучний - 50 мл
Сіль
Цукор
Directions
1Скласти печериці в друшляк, промити холодною водою. Помістити в каструлю, залити холодною водою. Довести до кипіння, варити 5 хвилин на помірному вогні. Відкинути на друшляк.
2Нарізати тофу великими кубиками.
3МАРИНАД: Влити 1 л води та оливкову олію в каструлю, додати лавровий лист. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Влити оцет, додати перець, сіль і цукор, варити на помірному вогні 5 хвилин.
4Покласти гілочку кропу, тофу та гриби в стерилізовані банки невеликої ємності. Рівномірно залити маринадом. Закупорити стерилізованими кришками.
5Стерилізувати закриту банку 20 хвилин на невеликому вогні.