Печериці з соусом песто та кедровими горіхами
Печериці з соусом песто та кедровими горіхами

Печериці з соусом песто та кедровими горіхами

  ,

5 Березня, 2019

100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 500 мл

Ingredients

Печериці - 500 г

Кедрові горішки очищені - 100 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Лимони - 0,5 шт.

Соус песто готовий - 1 ст. ложка

Олія оливкова для смаження

Сіль

Цукор

Перець чорний мелений

Directions

1Вимити гриби під струменем холодної води. Скласти в каструлю, залити холодною водою. Довести до кипіння та варити 5 хвилин на помірному вогні. Відкинути на друшляк.

2Очистити цибулю та нарізати тонкими півкільцями. Розігріти в сковороді трохи оливкової олії, додати цибулю. Смажити 5 хвилин на помірному вогні, періодично помішуючи.

3Додати гриби, смажити 10 хвилин на помірному вогні.

4Сушити кедрові горіхи в іншій сковороді 5 хвилин на помірному вогні.

5Подрібнити цибулю та половину грибів за допомогою блендера до стану пюре.

6Вичавити сік з 0,5 лимона.

7Скласти в ємність гриби, горіхи та цибульно-грибне пюре. Додати лимонний сік, соус песто, перець, сіль і цукор, добре перемішати.

8Викласти в стерилізовані банки. Закупорити стерилізованими кришками.

9Стерилізувати закриті банки 20 хвилин на невеликому вогні.

10Зберігати в темному прохолодному місці.

00:00