Печериці у гранатовому соку
Печериці у гранатовому соку

Печериці у гранатовому соку

  ,

9 Березня, 2019

100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 500 мл

Ingredients

Печериці - 500 г

Гранат - 3 ст. ложки зерен

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Гранатовий сік 100%‑й - 350 мл

Вино сухе червоне - 150 мл

Гвоздика - 2 бутони

Перець чорний - 5 горошин

Сіль

Цукор

Directions

1Скласти печериці в друшляк, промити холодною водою. Помістити в каструлю, залити холодною водою. Довести до кипіння, варити 5 хвилин на помірному вогні. Відкинути на друшляк.

2Влити в каструлю гранатовий сік. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Додати гвоздику та чорний перець, варити на помірному вогні 5 хвилин.

3Додати гриби та зерна граната в каструлю з соком і спеціями. Всипати сіль і цукор. Довести до кипіння, варити 10 хвилин на помірному вогні.

4Влити вино, довести до кипіння, варити 2 хвилини.

5Викласти гриби в стерилізовані банки. Рівномірно залити маринадом. Закупорити стерилізованими кришками.

6Зберігати в прохолодному місці.

00:00