100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 30 mins
Yields: 500 мл
Ingredients
Печериці - 500 г
Гранат - 3 ст. ложки зерен
ДЛЯ МАРИНАДУ:
Гранатовий сік 100%‑й - 350 мл
Вино сухе червоне - 150 мл
Гвоздика - 2 бутони
Перець чорний - 5 горошин
Сіль
Цукор
Directions
1Скласти печериці в друшляк, промити холодною водою. Помістити в каструлю, залити холодною водою. Довести до кипіння, варити 5 хвилин на помірному вогні. Відкинути на друшляк.
2Влити в каструлю гранатовий сік. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Додати гвоздику та чорний перець, варити на помірному вогні 5 хвилин.
3Додати гриби та зерна граната в каструлю з соком і спеціями. Всипати сіль і цукор. Довести до кипіння, варити 10 хвилин на помірному вогні.
4Влити вино, довести до кипіння, варити 2 хвилини.