Чорба з баранини перші страви низькокалорійне 10 Березня, 2019 Готовим из баранины (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 4 порції Ingredients Баранина - 300 г м'якоті Селера - 20 г кореня Картопля - 3 шт. Морква - 1 шт. Помідори - 2 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Часник - 2‑3 зубчики Томат-пюре - 1 ст. ложка Борошно пшеничне - 1 ст. ложка Масло вершкове - 40 г Зелень петрушки Сіль Перець чорний мелений Directions 1М'ясо нарізати невеликими шматочками та відварити в 1,5 л окропу, додавши нарізані соломкою моркву та селеру. 2Цибулю нарізати півкільцями, підсмажити на олії разом із борошном і томатом-пюре, потім розвести невеликою кількістю води та прокип'ятити. 3Суміш покласти в суп і варити 10 хвилин. 4Додати спочатку нарізану кубиками картоплю, потім дрібно нарізані помідори та часник, посолити і варити ще 15 хвилин. 5Перед подачею посипати рубаною зеленню та перцем. 00:00