Чізкейк з полуницею
11 Березня, 2019
100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 1 hr
- Yields: 6-8 порцій
Ingredients
ДЛЯ ОСНОВИ:
Печиво - 300 г
Масло вершкове - 100 г
Кориця мелена
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Сир вершковий або сирна (творожна) маса - 500 г
Сметана - 500 г
Цукор - 200 г
Желатин - 20 г
Лимон - 0,5 шт.
Вода - 100 мл
Ванілін
ДЛЯ ВЕРХНЬОГО ШАРУ:
Полуниця - 500 г
Желе зі смаком полуниці - 1 упаковка
Directions
1Видалити у полуниці чашолистки, розрізати ягоди навпіл.
2Залити желатин холодною кип'яченою водою та залишити для набухання на 10 хвилин.
3Розвести готове желе відповідно до рекомендацій на упаковці.
4Подрібнити печиво в блендері в дрібну крихту. Додати розм'якшене вершкове масло та корицю, ретельно перемішати.
5Вистилати дно та стінки роз'ємної форми пергаментом. Викласти масу з печива, утрамбувати і помістити в холодильник, поки готується начинка.
6НАЧИНКА: З'єднати вершковий сир, сметану, ванілін і цукор. Збивати 5‑6 хвилин до повного розчинення цукру. Не зупиняючись, додати розігрітий желатин і лимонний сік.
7Викласти крем на основу, помістити в холодильник на 20 хвилин.
8Прикрасити чізкейк половинками полуниці. Акуратно залити остиглим желе.