Пиріг пісочний з варенням і мигдалем
Пиріг пісочний з варенням і мигдалем

Пиріг пісочний з варенням і мигдалем

    

12 Березня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Масло вершкове - 120 г

Борошно - 200 г

Кориця мелена - 1 ч. ложка

Сіль - 0,25 ч. ложки

Розпушувач - 0,25 ч. ложки

Цукор коричневий - 120 г

Яйця - 1 жовток

Мигдаль - 100 г

Варення - 200 г

Directions

1Збити масло кімнатної температури з цукром в пишну масу. Додати жовток, ще раз збити.

2Просіяти борошно з корицею, сіллю та розпушувачем.

3З'єднати борошняну та масляну суміші, замісити тісто.

4Крупно порубати горіхи ножем або подрібнити за допомогою блендера. Додати в тісто, перемішати.

5Розділити тісто на 2 рівні частини. Розкачати одну половину за розміром форми для випічки. Викласти на дно, застелене пергаментом. Розподілити по основі варення. Покришити зверху тісто.

6Випікати в розігрітій до 180°С духовці 30 хвилин.

00:00