100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 50 mins
Yields: 6-8 порцій
Ingredients
Масло вершкове - 120 г
Борошно - 200 г
Кориця мелена - 1 ч. ложка
Сіль - 0,25 ч. ложки
Розпушувач - 0,25 ч. ложки
Цукор коричневий - 120 г
Яйця - 1 жовток
Мигдаль - 100 г
Варення - 200 г
Directions
1Збити масло кімнатної температури з цукром в пишну масу. Додати жовток, ще раз збити.
2Просіяти борошно з корицею, сіллю та розпушувачем.
3З'єднати борошняну та масляну суміші, замісити тісто.
4Крупно порубати горіхи ножем або подрібнити за допомогою блендера. Додати в тісто, перемішати.
5Розділити тісто на 2 рівні частини. Розкачати одну половину за розміром форми для випічки. Викласти на дно, застелене пергаментом. Розподілити по основі варення. Покришити зверху тісто.
6Випікати в розігрітій до 180°С духовці 30 хвилин.