Лікер абрикосовий

  

14 Листопада, 2016

Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Абрикоси - 1 кг

Горілка - 1 л

Кориця - 1 паличка

Гвоздика - 5-6 бутонів

Цукор - 2 кг

Вода - 500 г

Directions

1Абрикоси розрізати по бородці та видалити кісточки. Половинки нарізати шматочками, укласти в посуд з темного скла. Залити горілкою, додати гвоздику та корицю. Пляшку щільно закупорити і витримати на сонці 4-5 тижнів.

2СИРОП: Цукор розчинити в киплячій воді, процідити, охолодити.

3Абрикосову настоянку процідити, змішати з сиропом. Готовий лікер розлити по пляшках.

00:00