Біскотті гарбузові з волоськими горіхами
Біскотті гарбузові з волоськими горіхами

Біскотті гарбузові з волоськими горіхами

    

22 Березня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Гарбуз - 125 г пюре

Борошно пшеничне вищого ґатунку - 150 г

Борошно пшеничне цільнозернове - 100 г

Масло вершкове - 15 г

Яйця - 2 шт.

Розпушувач - 1 ч. ложка

Кориця мелена - 0,5 ч. ложки

Імбир мелений - 0,25 ч. ложки

Мускатний горіх мелений - 0,25 ч. ложки

Волоські горіхи - 80 г

Цукор коричневий - 75 г

Directions

1Обсмажувати горіхи на сухій сковороді до появи характерного запаху.

2Розтопити вершкове масло, остудити.

3В одній мисці змішати обидва види борошна, розпушувач, прянощі.

4В іншій ємності збити яйця з цукром в пишну піну до збільшення об'єму вдвічі. Додати до яєць гарбузове пюре та розтоплене вершкове масло.

5З'єднати сухі інгредієнти з рідкими. Додати волоські горіхи. Вимісити тісто.

6Сформувати «полінця» приблизно 10 см завширшки та 2 см заввишки.

7Випікати близько 25 хвилин при 180°С.

8Остудити, потім нарізати «полінця» по діагоналі скибочками завтовшки близько 1 см.

9Розкласти їх на деку та випікати ще 15 хвилин.

00:00