пельмені з м'ясом
пельмені з м'ясом

Пельмені «Сибірське кохання»

  ,

30 Березня, 2019

50 рецептов эротической кухни

Ingredients

ДЛЯ ФАРШУ:

М'ясо - 1 склянка фаршу

Цибуля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Гарбуз тертий - 1 ст. ложка

Вино сухе біле - 3 ст. ложки

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Манна крупа - 1/3 склянки

Пиво - 0,5 склянки

Яйця - 3 шт.

Directions

1Борошно просіяти, змішати з манною крупою, пиво нагріти до кипіння та швидко влити в борошно з крупою, ретельно вимісити, поступово збиваючи яйця. Якщо тісто вийде рідким, додати борошна та крупи. Після того як тісто перестане липнути, залишити його на 1 годину при кімнатній температурі.

2ФАРШ: Пропустити через м'ясорубку м'ясо разом із цибулею, гарбузом, морквою, додати сухе вино, вимісити.

3З тіста розкачати довгі смужки, покласти на них фарш, виліпити ковбаски та відварити, як звичайні пельмені.

00:00