Ingredients
Качка - 0,5 тушки
Олія - 2 ст. ложки
Зелений горошок свіжий або консервований - 120 г
Морква - 3 шт.
Зелена цибуля рубана - 4 ст. ложки
Млинці - 3 шт.
Базилік - 10 г
Олія кунжутна - 5 ст. ложок
Цукор - 1 ст. ложка
Соєвий соус - 1 ст. ложка
Часник - 2-3 зубчики
Перець чорний мелений
Петрушка - зелень
Directions
1Тушку качки промити під холодною водою, трохи обсушити паперовою серветкою. Відокремити м'ясо від кісток і нарізати невеликими шматочками. Скибочки качиного м'яса натерти сіллю, спеціями, посипати травами, скропити олією та залишити в холодному місці на 40 хвилин.
2Обсмажити підготовлене качине м'ясо на залишках олії. Викласти на паперовий рушник, зняти надлишки жиру.
3Моркву разом зі свіжим горошком відварити на пару.
4Приготувати не дуже солодкі тонкі млинці, згорнути в 2‑3 шари та нашаткувати тонкою соломкою.
5ЗАПРАВКА: Часник пропустити через прес і з'єднати з кунжутною олією, соєвим соусом, цукром і меленим чорним перцем.
6Помістити все в салатник, полити заправкою, перемішати та подати до столу.
7При подачі посипати зеленню петрушки.
- Салат із мускусної качки буде набагато ніжнішим.
- Зелень можна використовувати як свіжу, так і суху.
- Приправи та спеції можна варіювати.