Галети картопляні з печерицями
Галети картопляні з печерицями

Галети картопляні з печерицями

  ,   

4 Квітня, 2019

100 лучших рецептов блюд из грибов / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 10 шт.

Ingredients

ДЛЯ ГАЛЕТ:

Борошно - 180 г + на підпил

Картопля - 3 шт. великих

Яйця - 1 шт.

Сіль - 1 щіпка

Олія для змащування

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Печериці - 350 г

Цибуля - 1 шт.

Перець солодкий болгарський - 1 шт.

Сир твердий - 100 г

Сіль

Перець чорний свіжомелений

Олія для смаження

Directions

НАЧИНКА:

1Нарізати очищену цибулю тонкими півкільцями. Очистити гриби, промити в холодній воді, дрібно нарізати.

2Обсмажувати цибулю на розігрітій олії на помірному вогні 5 хвилин.

3Додати гриби, смажити на сильному вогні 10 хвилин.

4Видалити у солодкого болгарського перцю плодоніжки, перегородки та насіння, нарізати дрібними кубиками. Додати в сковороду до цибулі та грибів, посолити, поперчити, перемішати, смажити на помірному вогні 5 хвилин.

5Відварювати очищену картоплю в підсоленій киплячій воді до готовності 20‑30 хвилин. Злити воду, остудити картоплю.

6Натерти сир на дрібній тертці.

7Натерти картоплю на крупній тертці. Додати борошно, яйце та сіль, вимісити тісто.

8Присипати робочу поверхню борошном, сформувати руками з картопляної маси плоскі коржі, викласти на змащене олією деко. Помістити в центр кожного коржика трохи начинки, посипати тертим сиром.

9Випікати в духовці при 180°С 15‑20 хвилин.

00:00