Хвости королівських креветок
Хвости королівських креветок

Хвости королівських креветок

  ,

16 Квітня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 3 порції (3 шт. на порцію)

Ingredients

Креветки королівські - 9 шт.

Часник - 2 зубчики

Приправа для риби лимонна - 0,5 ч. ложки

Сіль

ДЛЯ КЛЯРУ:

Борошно - 80 г + для панірування

Яйця - 2 шт.

Молоко - 60‑80 мл

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль

Олія для фритюру

Directions

1Очистити креветки, залишивши останній сегмент панцира з хвостиком. Підрізати спинку. Вийняти кишківник (чорну жилку). Підрізати м'якоть по сегментах, щоб креветки не скручувалися при смаженні.

2Скласти креветки в миску. Додати сіль, приправу та подрібнений часник.

3ТІСТО: Відокремити білки від жовтків. Змішати сіль, цукор, борошно, молоко та яєчні жовтки. Перемішати. Збити в окремому посуді білки в пишну піну. Акуратно ввести білки в тісто.

4Запанірувати креветки в борошні, вмочити в кляр, залишаючи хвостик.

5Обсмажувати у фритюрі на олії 3‑5 хвилин до золотистого кольору. Викласти на паперову серветку, щоб прибрати зайву олію.

00:00

Nutrition Facts

Serving Size3 шт.