Гриби по-іспанськи страви з грибів, страви з м'яса духовка 20 Квітня, 2019 100 необычных блюд (Очень просто!) Ingredients Печериці свіжі - 1 кг Грудинка нежирна - 100 г Часник - 5 зубчиків Олія Сіль Directions 1Гриби ретельно вимити (можна не очищати), ніжки відрізати від капелюшків. Грудинку нарізати невеликими кубиками. Часник дрібно порубати. 2Деко змастити олією, викласти на нього капелюшки зрізом вниз. Посолити за смаком. 3Часник і грудинку перемішати та посипати цією сумішшю капелюшки. 4Запікати у розігрітій духовці 5 хвилин на сильному вогні. 5Зменшити вогонь до слабкого і запікати ще 10 хвилин. 00:00