Салат вітамінний з капусти з солодким перцем і морквою
Салат вітамінний з капусти з солодким перцем і морквою

Салат вітамінний з капусти з солодким перцем і морквою

  

21 Квітня, 2019

Школа кулинара 2015 №5 Март

Ingredients

Капуста білокачанна - 350 г (середній качан)

Морква - 1 шт. середня

Перець солодкий - 1 шт.

Салат зелений - 5‑6 листочків

Сметана 15% - 2 ст. ложки або

Лимон - 1‑2 ст. ложки соку +

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Сіль

Спеції

Directions

1Моркву очистити. З капусти зняти верхнє листя. Капусту та моркву дрібно нашаткувати. Листя салату промити, обсушити та нарізати соломкою. Нарізати перець соломкою.

2Полити капусту лимонним соком, посолити та перемішати. Поєднати капусту з морквою. Додати листя салату, перець і спеції.

3Заправити салат сметаною, перемішати та викласти на плоску тарілку, поставити її на більш широке блюдо.

ВАРІАНТ:

1Замість сметани можна використовувати суміш оливкової олії та лимонного соку (1:1), яку подати в соуснику.

00:00