Виноград маринований
Виноград маринований

Виноград, маринований без пастеризації

  

21 Квітня, 2019

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Виноград

Олія

ДЛЯ ЗАЛИВКИ:

Вода - 1 л

Цукор - 200 г

Оцтова есенція - 20 г

СПЕЦІЇ НА БАНКУ 1 Л:

Гвоздика - 5‑8 бутонів

Кориця - шматочок

Перець чорний - 7‑10 горошин

Гірчиця - 1 г порошку

Лавровий лист - 1 шт.

Directions

1Приготувати заливку, охолодити та залити банки, заповнені виноградом. Для попередження цвілі маринад залити зверху тонким шаром олії. Банки закрити поліетиленовими кришками або целофаном, пергаментним папером.

2Зберігати у холодному місці.

00:00