Виноград, маринований без пастеризації консервація 21 Квітня, 2019 Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи) Ingredients Виноград Олія ДЛЯ ЗАЛИВКИ: Вода - 1 л Цукор - 200 г Оцтова есенція - 20 г СПЕЦІЇ НА БАНКУ 1 Л: Гвоздика - 5‑8 бутонів Кориця - шматочок Перець чорний - 7‑10 горошин Гірчиця - 1 г порошку Лавровий лист - 1 шт. Directions 1Приготувати заливку, охолодити та залити банки, заповнені виноградом. Для попередження цвілі маринад залити зверху тонким шаром олії. Банки закрити поліетиленовими кришками або целофаном, пергаментним папером. 2Зберігати у холодному місці. 00:00