Деруни з сирним (творожним) кремом, лососем і квасолею
закуски, млинці, оладки, сирники, овочеві страви, страви з риби духовка, святкове
22 Квітня, 2019
Дачная кухня: к столу и впрок (Приусадебное хозяйство) 2018 Январь
Ingredients
ДЛЯ КАРТОПЛЯНИХ МІНІ-ДЕРУНІВ:
Картопля - 3 шт. великих
Пармезан або інший твердий сир - 40 г
Чебрець сушений - 1 щіпка
Сіль - 1 щіпка
Перець чорний мелений - 1 щіпка
Олія - 1 ст. ложка
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Квасоля стручкова молода, спаржа зелена або молода дрібна кукурудза
Кріп - кілька гілочок
Вершки жирні - 50 г
Сир творожний м'який (готовий або зроблений самостійно) - 120 г
Лосось слабосолений або інша риба - 120 г філе
ДЛЯ ТВОРОЖНОГО СИРУ:
Сир (творог)
Вершки
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Картоплю почистити, натерти на крупній тертці. Натерти сир, додати спеції і змішати з картоплею. Влити олію, знову добре перемішати. Дати постояти 5 хвилин.
2Викласти невеликі порції картопляної суміші на змащене олією деко, розрівняти, щоб коржі стали плоскими. Помістити в нагріту до 180°С духовку та запікати до легкого рум'янцю 15‑20 хвилин.
3Дістати і трохи остудити, потім викласти на сервірувальне блюдо.
4КВАСОЛЯ: Молоду квасолю відварити в підсоленій воді до готовності.
5СПАРЖА: Відрізати верхні частини паростків спаржі та відварювати в підсоленій і підкисленій воді приблизно 1 хвилину. Вийняти з води і дати охолонути.
6ТВОРОЖНИЙ СИР: Сир (творог), вершки, сіль і перець збити до густої консистенції.
7СИРНИЙ (ТВОРОЖНИЙ) КРЕМ: Кріп дрібно нарубати та змішати з творожним сиром і вершками.
8Чайною ложкою покласти сирний (творожний) крем на міні-деруни. Викласти на крем загорнуті скибочками лосося паростки квасолі та подавати до столу.