м'ясна страва
м'ясна страва

Ескалопи з м’яса барана, викормленого на солончаках – Noisettes de pré-salé purs cent.txt

    

22 Квітня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Ескалопи з м'яса барана

Вершкове масло

Гусяча печінка жирна

Соус цибульний

ДЛЯ ГАРНІРУ:

Спаржа - паростки

Вершки

Соус «Порто»

Directions

1Ескалопи з м'яса барана, вирощеного на солончаках, посмажити на вершковому маслі.

2Покласти на них маленькі шматочки жирної гусячої печінки, обсмаженої на вершковому маслі. Все полити цибульним соусом. Глазурувати на жаровні в каміні.

3До м'яса подати паростки спаржі з вершками та з соусом «Порто».

00:00