Гриби під винним соусом страви з грибів низькокалорійне 23 Квітня, 2019 Готовим с вином (Семь поварят) Cook: 45 mins Yields: 2 порції Ingredients Гриби - 300 г Вино сухе біле - 0,5 склянки Лимони - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Олія - 1 ст. ложка Томат-пюре - 1 ст. ложка Борошно пшеничне - 2 ст. ложки Петрушка - зелень Сіль Directions 1Гриби нарізати скибочками, цибулю - півкільцями. Спасерувати на олії. 2Додати борошно і томат-пюре. Влити гарячу воду, вино та віджатий з лимона сік, посолити, перемішати та потушкувати на слабкому вогні 20‑25 хвилин. 3Гарнірувати картопляним пюре та зеленим горошком. При подачі оформити зеленню. 00:00