Гриби під винним соусом
Гриби під винним соусом

Гриби під винним соусом

    

23 Квітня, 2019

Готовим с вином (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Гриби - 300 г

Вино сухе біле - 0,5 склянки

Лимони - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 1 ст. ложка

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Борошно пшеничне - 2 ст. ложки

Петрушка - зелень

Сіль

Directions

1Гриби нарізати скибочками, цибулю - півкільцями. Спасерувати на олії.

2Додати борошно і томат-пюре. Влити гарячу воду, вино та віджатий з лимона сік, посолити, перемішати та потушкувати на слабкому вогні 20‑25 хвилин.

3Гарнірувати картопляним пюре та зеленим горошком. При подачі оформити зеленню.

00:00