Салат «Новорічний»
Салат «Новорічний»

Салат «Новорічний»

    ,

24 Квітня, 2019

Школа кулинара 2015 №1 Январь

Ingredients

Курка - 2 грудки

Гриби мариновані - 200 г

Морква - 1 шт.

Селера - 3 стебла

Цибуля солодка - 1 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Лавровий лист - 2 шт.

Лимон - 1  ч. ложка соку

Перець духмяний - 3‑4 горошини

Часник сушений - 2 щіпки

Мускатний горіх - 2 щіпки

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Тости з білого хліба

Directions

1З грудок зняти шкіру, покласти в каструлю з водою, додати лавровий лист, духмяний перець, посолити та варити до готовності. Остудити.

Салат «Новорічний»

2Моркву, цибулю та селеру нарізати кубиками, смажити до готовності в розігрітій олії. Додати мускатний горіх і сушений часник, перемішати.

Салат «Новорічний»

3З білого хліба за допомогою формочок вирізати різні фігурки та підрум'янювати в тостері до золотистої скоринки 2 хвилини.

4Гриби та куряче філе нарізати кубиками.

Салат «Новорічний»

5З'єднати в салатниці овочеву суміш, нарізані гриби та куряче м'ясо. Додати мелений перець. Полити лимонним соком. Прикрасити страву по краях хлібними тостами

Салат «Новорічний»

00:00