борщ
борщ

Борщ червоний з квасолею

  ,     

16 Вересня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Cook: 2 hrs

Ingredients

Курка - 500 г філе

Бульйон курячий - 3-4 л

Квасоля цукрова - 1 мультістакан

Капуста - ½ кочана

Картопля - 2 шт.

Буряк - 1 шт. невеликий

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Масло вершкове - 20 г

Томатна паста - 1 ст. ложка

Зелень

Прованські трави

Сіль

Directions

1Квасолю замочити на ніч у холодній воді.

2Куряче філе відварити.

3У каструлю мультиварки покласти масло, дрібно нарізану цибулю, терту моркву, буряк, томатну пасту і включити режим «Випічка». Підсмажити овочі 5-7 хвилин.

4Влити курячий бульйон і додати нарізане невеликими шматочками куряче філе, картоплю та капусту. Покласти сіль і спеції. Готувати в режимі «Тушкування» 1,5 години.

5В кінці приготування додати нарізані кріп з петрушкою, прованські сушені трави. Готувати 10 хвилин на режимі «Варка на пару».

00:00