Качан з білими грибами, гречаною крупою та салом
Качан з білими грибами, гречаною крупою та салом

Качан з білими грибами, гречаною крупою та салом

  , ,   

2 Травня, 2019

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Капуста савойська - 1 качан

Цибуля - 1 шт.

Селера - 1 стебло

Гречана крупа - 300 г

Сало свиняче свіже - 200 г

Гриби білі - 100 г

Масло вершкове - 100 г

Вершки 33% - 150 мл

Фундук очищений - 50 г

Сіль

Directions

1Вимити, обсушити та почистити гриби. Очистити цибулю. Нарізати гриби, цибулю та сало дрібними кубиками, селеру - скибочками завтовшки 2‑3 мм.

2Обсмажити сало до золотистого кольору разом з овочами та грибами.

3Ретельно промиту гречану крупу відварювати в підсоленій киплячій воді 20 хвилин.

4З'єднати відварну гречану крупу зі вмістом сковороди, остудити. Додати рубані горіхи, вершки та масло.

5Промити савойську капусту, відігнути листя та вирізати серцевину.

6Заповнити качан начинкою, загорнути у фольгу.

7Запікати в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин.

00:00