100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 1 hr
Yields: 6 порцій
Ingredients
Сир (творог) жирний - 800 г
Борошно - 50 г
Манна крупа - 60 г
Яйця - 2 шт.
Цукор - 60 г
Сіль - 8 г
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Сметана - 100 г
Сироп фруктовий - 20 г
Directions
1Протерти крізь сито сир (творог), щоб надати вареникам більшої легкості. Додати борошно та манну крупу, перемішати. Додати розмішані яйця, сіль, цукор і ретельно перемішати до однорідної маси.
2Розкачати в пласт завтовшки 10‑12 мм. Розрізати на смуги завширшки 2,5 см. Нарізати смуги на шматочки прямокутної або трикутної форми.
3Налити в мультиварку 2 склянки води. Викласти вареники в ємність для приготування на пару. Включити режим «Пароварка» та готувати 10 хвилин.
4Змішати сметану з сиропом, полити готові вареники або подати окремо в соуснику.