Торт повітряний горіховий
Торт повітряний горіховий

Торт повітряний горіховий

    

13 Травня, 2019

Готовим к празднику (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs 5 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Яйця - 8 білків

Цукор - 4 склянки

Волоські горіхи рубані - 400 г

Молоко згущене з цукром - 350 г

Масло вершкове - 200 г

Directions

1Яєчні білки збити з третиною цукру в пишну піну, додати решту цукру, горіхи, перемішати.

2Суміш розділити на 3 частини, викласти кожну на деко, застелене пергаментом. Випікати при 100°С до готовності. Процедура ця досить тривала, швидше нагадує підсушування, ніж випікання, тому коржі краще випекти заздалегідь. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою: проткнути нею випечену основу, якщо шпажка залишиться сухою, то торт готовий.

3КРЕМ: Масло збити зі згущеним молоком.

4Коржі остудити, змастити кожен кремом і укласти один на інший. Верх і боки торта оформити за бажання.

ЧАС: 40 хвилин + підсушування коржів

00:00