Яловичина, смажена у сметані
Яловичина, смажена у сметані

Яловичина, смажена у сметані

    , ,

14 Травня, 2019

Готовим к празднику (Семь поварят)

  • Prep: 6 hrs
  • Cook: 1 hr
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Яловичина - 1 кг м'якоті

Сметана - 300 г

Лимон - 1 шт. (сік)

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Соус вустерширський - 1 ст. ложка

Кінза - 0,5 пучка

Базилік - 0,5 пучка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Сметану змішати з соком лимона, додати дрібно нарізану цибулю та зелень, влити соус і перемішати.

2Яловичину натерти сіллю та перцем, змастити сметаною сумішшю і витримати при кімнатній температурі 6 годин.

3Підготовлене м'ясо укласти на деко, трохи змащене олією, і смажити в духовці 40‑50 хвилин при 190°С.

4Готове м'ясо викласти на блюдо, нарізати скибочками. Гарнірувати овочами та зеленню.

00:00