Фрукти охолоджені з лікерами
Фрукти охолоджені з лікерами

Фрукти охолоджені з лікерами – Fruits rafraichis aux liqueurs

    

14 Травня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Персики - 4 шт.

Абрикоси - 4 шт.

Банани - 4 шт.

Сливи - 6 шт.

Груші соковиті - 3 шт.

Суниця - 125 г

Малина - 125 г

Виноград - 125 г (половина світлого, половина темного)

Мигдаль свіжий - 18 шт.

Цукрова пудра - 4 ложки

Кірш - 100 мл

Мараскін - 100 мл

Directions

1Очистити персики і груші та порізати їх правильними шматочками. Так само порізати абрикоси та сливи, але не очищати їх.

2Об'єднати всі ці фрукти в мисці, додати очищені та нарізані кружальцями банани, виноград з вийнятими кісточками та дві третини суниці та малини. Посипати цукровою пудрою, скропити лікерами й акуратно перемішати, намагаючись не розчавити фрукти.

3Помістити все в кришталеву вазу, поставити у подрібнений лід. Зверху розкласти очищений і розділений навпіл мигдаль, а також решту суниці та малини.

Рецепт Робера Спа

00:00