Виноград - 125 г (половина світлого, половина темного)
Мигдаль свіжий - 18 шт.
Цукрова пудра - 4 ложки
Кірш - 100 мл
Мараскін - 100 мл
Directions
1Очистити персики і груші та порізати їх правильними шматочками. Так само порізати абрикоси та сливи, але не очищати їх.
2Об'єднати всі ці фрукти в мисці, додати очищені та нарізані кружальцями банани, виноград з вийнятими кісточками та дві третини суниці та малини. Посипати цукровою пудрою, скропити лікерами й акуратно перемішати, намагаючись не розчавити фрукти.
3Помістити все в кришталеву вазу, поставити у подрібнений лід. Зверху розкласти очищений і розділений навпіл мигдаль, а також решту суниці та малини.