Чогі салати грузинська кухня 26 Травня, 2019 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients Буряк - 500 г Кизил сушений - 0,5 склянки Цибуля - 2 шт. Кінза - 3 ст. ложки Петрушка - 2 ст. ложки подрібненої зелені М'ята - 1 ст. ложка Сіль Directions 1Буряк відварити в шкірці або спекти у фользі в духовці, очистити та нарізати дрібною соломкою. 2Відварити в 1 склянці води сушений кизил, пропустити разом із відваром через друшляк, щоб вийшла пюреподібна маса. 3Нарізати цибулю, пряну зелень, перемішати з буряком і кизиловою масою, посолити та знову перемішати. 00:00