Салат з черешні з абрикосами та нектаринами
Салат з черешні з абрикосами та нектаринами

Салат з черешні з абрикосами та нектаринами

  

28 Травня, 2019

Школа гастронома 2013 №14 (232) Июль

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Черешня - 450 г

Абрикоси - 250 г

Нектарини - 4 шт.

Вишня (за бажання)

Вино біле солодке мускатне - 100 мл

Цукор - 1 ч. ложка

Лайм - 1 ст. ложка соку

Лимон - 1 ст. ложка соку

Базилік зелений - 5 листочків або

Меліса лимонна або

М'ята

Directions

1Черешню розрізати навпіл і акуратно вийняти кісточки. Абрикоси розрізати, вийняти кісточки та нарізати на 6‑8 дольок.

Салат з черешні з абрикосами та нектаринами

2З ВИШНЕЮ: Залити вишню, довести до кипіння та залишити на 2 години. Так буде ще ароматніше.

3Нектарини покласти в миску, залити окропом і залишити на 3 хвилини. Облити холодною водою і очистити від шкірки. Видалити кісточки та нарізати середніми кубиками.

Салат з черешні з абрикосами та нектаринами

4Покласти абрикоси, нектарини та черешню в миску, посипати цукром, полити вином і соком лайма та лимона.

Салат з черешні з абрикосами та нектаринами

5Перемішати все та залишити на 30 хвилин.

6Дрібно нарізати базилік і посипати ним салат перед подачею. Якщо смак базиліка все ж бентежить, можна замінити його лимонною мелісою або більш звичною м'ятою.

Салат з черешні з абрикосами та нектаринами

00:00