1Черешню розрізати навпіл і акуратно вийняти кісточки. Абрикоси розрізати, вийняти кісточки та нарізати на 6‑8 дольок.
2З ВИШНЕЮ: Залити вишню, довести до кипіння та залишити на 2 години. Так буде ще ароматніше.
3Нектарини покласти в миску, залити окропом і залишити на 3 хвилини. Облити холодною водою і очистити від шкірки. Видалити кісточки та нарізати середніми кубиками.
4Покласти абрикоси, нектарини та черешню в миску, посипати цукром, полити вином і соком лайма та лимона.
5Перемішати все та залишити на 30 хвилин.
6Дрібно нарізати базилік і посипати ним салат перед подачею. Якщо смак базиліка все ж бентежить, можна замінити його лимонною мелісою або більш звичною м'ятою.