Бутерброди з редисом бутерброди 8 Червня, 2019 Школа гастронома 2013 №12 (230) Июнь Cook: 15 mins Yields: 4 порції Ingredients Хліб житній з кмином - 4 шматки Масло вершкове - 50 г Сир (творог) - 50 г Яйця - 1 шт. Зелена цибуля або шніт-цибуля - 2 пера Кріп - 5 гілочок Часник - 1 зубчик Редис - 6 шт. Сіль Перець чорний мелений Курка копчена (за бажання) Шинка (за бажання) Лосось (за бажання) Directions 1Дрібно нарізати шніт-цибулю, кріп і часник. Редис нарізати тонкими кружальцями. 2Очистити яйце та розім'яти виделкою. Збити масло з сиром (творогом), посолити та поперчити. Додати яйце та зелень, перемішати. 3Намастити хліб сирною масою, зверху покласти кружальця редису. 4Для тих, хто любить більш ситні варіанти, можна додати на бутерброди шматочки копченої курки, шинки або лосося. 00:00