Бутерброди з редисом і брускета з цукіні й огірком
Бутерброди з редисом і брускета з цукіні й огірком

Бутерброди з редисом

  

8 Червня, 2019

Школа гастронома 2013 №12 (230) Июнь

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Хліб житній з кмином - 4 шматки

Масло вершкове - 50 г

Сир (творог) - 50 г

Яйця - 1 шт.

Зелена цибуля або шніт-цибуля - 2 пера

Кріп - 5 гілочок

Часник - 1 зубчик

Редис - 6 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Курка копчена (за бажання)

Шинка (за бажання)

Лосось (за бажання)

Directions

1Дрібно нарізати шніт-цибулю, кріп і часник. Редис нарізати тонкими кружальцями.

2Очистити яйце та розім'яти виделкою. Збити масло з сиром (творогом), посолити та поперчити. Додати яйце та зелень, перемішати.

3Намастити хліб сирною масою, зверху покласти кружальця редису.

4Для тих, хто любить більш ситні варіанти, можна додати на бутерброди шматочки копченої курки, шинки або лосося.

00:00