227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
Борошно пшеничне 1‑го ґатунку - 600 г
Сир (творог) 2% - 220 г
Яйця - 3 шт.
Вода - загальний об'єм рідини разом із яйцями 300 мл
Молоко сухе - 2 ст. ложки
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Родзинки - 100 г
Мед - 2 ст. ложки
Дріжджі - 2 г
Сіль - 1 щіпка
Directions
1У мірну склянку вбити яйця, збити, потім туди ж долити води до потрібного об'єму.
2Рідину вилити в ємність (якщо це відповідає інструкції до хлібопічки), засипати сухе молоко, борошно, покласти сир (творог), шматочки вершкового масла, мед, сіль, в поглиблення покласти дріжджі.
3Встановити програму «Основний» і включити кнопку пуску.