Гриби смажені з горіхами
Гриби смажені з горіхами

Гриби смажені з горіхами

  ,   

10 Червня, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins

Ingredients

Гриби білі свіжі - 500 г

Волоські горіхи очищені - 0,5‑0,75 склянки

Цибуля ріпчаста - 1‑2 шт. або

Зелена цибуля - 5‑6 пір'їн

Масло вершкове - 80 г

Кінза - 1 пучок зелені

Петрушка - 1 пучок зелені

Оцет яблучний - 2 ст. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гриби нарізати скибочками, посолити й обсмажити на маслі.

2Рідину, що виділилася, злити та з'єднати з яблучним оцтом і перцем.

3Цією сумішшю залити обсмажені гриби, додати рубані цибулю, кінзу, петрушку, пропущені через м'ясорубку горіхи, перемішати й охолодити.

4При подачі укласти гіркою та оформити зеленню.

00:00