Борщ з грибами без капусти
Борщ з грибами без капусти

Борщ з грибами (без капусти)

  

10 Червня, 2019

Грибной пир (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

Гриби - 300 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Буряк варений - 2 шт.

Картопля - 4 шт.

Морква - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Бульйонні кубики грибні - 4 шт.

Вода - 1,25 л

Спеції

Сметана - 3 ст. ложки

Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Directions

1Буряк нарізати соломкою, картоплю - брусочками.

2Гриби, цибулю та моркву нарізати соломкою, спасерувати на маслі, додати томат-пюре та пасерувати ще 3 хвилини.

3З бульйонних кубиків приготувати бульйон.

4У киплячий бульйон покласти картоплю, варити 8‑10 хвилин.

5Потім додати пасеровані гриби з овочами, буряк, спеції та варити ще 15 хвилин.

6При подачі покласти в борщ сметану та зелень.

00:00