Борщ з грибами (без капусти) перші страви 10 Червня, 2019 Грибной пир (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 5 порцій Ingredients Гриби - 300 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Буряк варений - 2 шт. Картопля - 4 шт. Морква - 1 шт. Масло вершкове - 1 ст. ложка Томат-пюре - 1 ст. ложка Бульйонні кубики грибні - 4 шт. Вода - 1,25 л Спеції Сметана - 3 ст. ложки Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені Directions 1Буряк нарізати соломкою, картоплю - брусочками. 2Гриби, цибулю та моркву нарізати соломкою, спасерувати на маслі, додати томат-пюре та пасерувати ще 3 хвилини. 3З бульйонних кубиків приготувати бульйон. 4У киплячий бульйон покласти картоплю, варити 8‑10 хвилин. 5Потім додати пасеровані гриби з овочами, буряк, спеції та варити ще 15 хвилин. 6При подачі покласти в борщ сметану та зелень. 00:00