салат з рибою
салат з рибою

Салат з копченою салакою та яблуками

    

23 Листопада, 2016

365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Cалака копчена - 400 г

Молоко - 1,5 склянки

Картопля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Яблука зелені - 2 шт.

Оцет 6% - 1 ч. ложка

Олія рослинна - 6 ст. ложок

Сіль

Directions

1Салаку вимочувати в молоці 3 години, злити рідину, нарізати рибу скибочками.

2Моркву і картоплю відварити, очистити, нарізати кружальцями.

3Лук очистити, порізати, смажити 5 хвилин в 3 ст. ложках олії.

4Яблука очистити, нарізати кубиками.

5Змішати рибу, цибулю, моркву, картоплю і яблука, посолити, заправити сумішшю з залишків олії та оцту.

00:00