Десерт персиковий десерти низькокалорійне 15 Червня, 2019 Готовим с вином / Десерты с мороженым (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 6 порцій Ingredients Персики - 6 шт. Цукор - 1 склянка Шоколад тертий - 3 ч. ложки Крохмаль - 1 ч. ложка Лимон - 0,5 шт. (цедра) + 2 ч. ложки соку Імбир тертий - 0,5 ч. ложки Кориця мелена - 0,5 ч. ложки Вино біле - 0,5 склянки Вода - 0,5 склянки Морозиво вершкове в брикетах - 200 г Directions 1Персики обшпарити, очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити кісточки. 2Змішати вино з водою, лимонним соком, цедрою, імбиром, цукром, корицею, довести до кипіння, помішуючи, щоб розчинився цукор, покласти персики та проварити 5‑7 хвилин. Персики вийняти. 3У сироп ввести крохмаль, розведений невеликою кількістю води, довести до кипіння. Охолодити. 4У вазочки покласти прямокутні шматочки морозива, на них - половинки персика. Залити персики соусом і посипати шоколадною крихтою. 00:00