Медяник (коврижка) з родзинками, медом і горіхами
Медяник (коврижка) з родзинками, медом і горіхами

Медяник (коврижка) з родзинками, медом і горіхами

    ,

16 Червня, 2019

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Цукор - 1 склянка

Борошно

Родзинки - 0,5 склянки

Волоські горіхи - 0,5 склянки ядер

Мед - 2 ст. ложки

Вода - 1 склянка

Олія - 0,5 склянки

Сода - 1 ч. ложка

Какао або кава - 2 ст. ложки

Гвоздика подрібнена

Кориця подрібнена

Коріандр подрібнений

Джем ягідний

Directions

1У глибокий посуд насипати цукор, налити воду й олію, покласти мед і варити все разом до повного розчинення цукру та меду.

2Потім в остиглу до 30‑40°C суміш опустити соду, какао або каву, прянощі та ретельно розмішати, щоб не залишилося грудок. Після цього вмішати перемелені горіхи, родзинки та борошно в таких кількостях, щоб тісто по консистенції нагадувало густу сметану.

3Випікати у формі, змащеній олією або викладеній папером для випічки.

4Остиглий медяник розділити на два шари та змастити ягідним джемом.

00:00