Юшка картопляна з кабачками

  

17 Червня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Бульйон м'ясний - 1,5 л

Картопля - 800 г

Кабачки - 1 шт.

Помідори - 3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Жир - 3 ст. ложки

Сметана - 3 ст. ложки

Зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1У киплячий бульйон покласти нарізану дольками картоплю.

2Через 5 хвилин додати нарізані дольками кабачки та варити 10 хвилин.

3Потім покласти дольки помідорів, спасеровані на жирі цибулю і моркву, посолити та поперчити. Варити ще 5 хвилин.

4Подавати зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню петрушки.

00:00