Юшка картопляна з кабачками перші страви 17 Червня, 2019 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients Бульйон м'ясний - 1,5 л Картопля - 800 г Кабачки - 1 шт. Помідори - 3 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Жир - 3 ст. ложки Сметана - 3 ст. ложки Зелень Перець чорний мелений Сіль Directions 1У киплячий бульйон покласти нарізану дольками картоплю. 2Через 5 хвилин додати нарізані дольками кабачки та варити 10 хвилин. 3Потім покласти дольки помідорів, спасеровані на жирі цибулю і моркву, посолити та поперчити. Варити ще 5 хвилин. 4Подавати зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню петрушки. 00:00