Торт «Циганський романс»
декорування, солодка випічка весілля, святкове
18 Червня, 2019
Cake Decoration & Sugarcraft 2016 №212 July
Ingredients
Торт
Квітокова паста
Їстівний клей
Їстівний пилок
Directions
1Спочатку визначитися з кольором глазурі та створити квітковий букет.
РОЗИ
1Зафарбувати квіткову пасту у потрібні кольори.
2Скачати пасту в кульку та сформувати з неї конус. Зробити гак на дроті, занурити в їстівний клей і пропустити через товстий кінець конуса. Залишити сушитися.
3Пелюстки вирізати різними виїмками, а деякі - вручну, щоб виготовити різні розміри залежно від масштабу квітки.
4Інструментом з кулькою розгладити краї пасти на пелюстках, доки вони не будуть ніжними і тонкими.
5Нанести трохи їстівного клею на основу кожної пелюстки і основу конуса. Використовуючи зображення або справжню троянду як орієнтир, розташувати кожну пелюстку у напрямку за годинниковою стрілкою, перекриваючи попередню по мірі руху. Продовжувати складання і скручування країв пелюсток, віддаляючись від центру, щоб створити природний ефект.
6Масштаб квітів залежить від типу троянди, тому продовжувати додавати пелюстки до бажаного розміру, збільшуючи розмір пелюстки по мірі руху.
7На заврешення нанести їстівний пилок на основу кожної пелюстки, щоб додати більше текстури та глибини.
8Після створення суміші квітів розташувати композицію як корсаж. З товстого квіткового дроту зробити маленькі гачки, щоб зафіксувати місце, де зустрічаються два торти. Додати будь-яке додаткове листя та ягоди, щоб композиція виглядала якомога природнішою.
РОМАШКИ
1Скачати маленьку кульку з квіткової пасти, яка стане центром ромашки. Пропустити гачок з дроту через кульку (спочатку занурити гачок у їстівний клей). Булавкою проколоти багато точок зверху кульки, створюючи грубу текстуру, і залишити до висихання.
2Для зручності та швидкості розкачати тонкий шар пасти і виїмкою у формі ромашки вирізати основну форму, а потім розрізати пелюстки гострими ножицями для створення нерівностей і більш тонких пелюсток.
3Помістити квітку на поролонову прокладку та за допомогою інструменту з кулькою закручувати пелюстки і робити інші маніпуляції, надаюючи їм природного вигляду.
4Нанести трохи їстівного клею на нижній бік кульки та насадити її на квітку. Притиснути до основи, щоб пелюстки були нерівними і трохи неохайними. Сушити догори дном.
5Коли висохне, припорошити центр квітки блідо-жовтим пилком, а краї пелюсток - блідо-рожевим. Завершити, прикріпивши стрічкою до дроту-стебла.
6Квіти в бутонах зробити так само, але маленьку кульку покрити клеєм і закрутити пелюстки навколо кульки, а не залишати їх рівними.