Курча-експромт - Poulet a l'improviste
Курча-експромт - Poulet a l'improviste

Курча-експромт – Poulet a l’improviste

  ,     

18 Червня, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Курча

Шинка сира, жирна та пісна

Естрагон

Молоко

Хліб

Чебрець

Шишки соснові

ДЛЯ СОУСУ:

Олія оливкова

Сіль

Перець чорний мелений

Лимонний сік

Томатна паста

Малага - 0,25 л

Directions

1Курча підвісити на гаку, обпалити, наповнити черево фаршем із сирої шинки, жирної та пісної, ароматизованим естрагоном і вимоченим в молоці хлібним м'якушем.

2Птиці зв'язати крила та ніжки, насадити на рожен, помістили над вогнем, куди підкинути чебрець і соснові шишки.

3Поливати курча олією, в той час як воно крутиться і рум'яниться. Приблизно через 20 хвилин курча повністю готове.

4СОУС: У підсолену та поперчену оливкову олію влити лимонний сік. Коли олія та сік перемішаються, в суміш ввести велику ложку томатної пасти. Все це деякий час варити, а потім додати малагу.

5Курча зняти з рожна й обмазати соусом в блюді, на якому його подавати.

Рецепт Г. де Марсана

00:00