горошок, морква, цибуля
горошок, морква, цибуля

Горошок по-селянськи

      

19 Червня, 2019

100 рецептов французской кухни

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 10 mins

Ingredients

Горошок зрілий, звільнений від стручків - 2 кг

Морква - 4 шт.

Цибуля - 10 шт. невеликих

Борошно - 1 ст. ложка

Цукор - 1 кав. ложка

Масло вершкове - 50 г

Петрушка - 1 гілочка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Розтопити в скороварці вершкове масло, покласти в нього горошок, нарізану на шматочки моркву, цибулю. Посолити, поперчити, перемішати з борошном і цукром. Покласти петрушку, покрити водою. Закип'ятити.

2Каструлю закрити і варити горошок 10 хвилин.

00:00