кекс з кремом і чорницею
кекс з кремом і чорницею

Кекс сирний (творожний) з ягідним мармеладом і свіжою чорницею

  ,   

20 Червня, 2019

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Масло вершкове - 250 г

Сир (творог) високої жирності - 300 г

Цукор - 1 склянка

Яйця - 4 шт. великих

Мармелад жувальний ягідний - 0,5 склянки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Сода - 1 ч. ложка

Сіль

ДЛЯ ДЕКОРУ:

Чорниця свіжа

Вершки збиті - 1 балон

Directions

1Масло кімнатної температури розтерти з цукром до пишної білої маси. Не перестаючи розмішувати, вбити по одному яйця, розмішати та влити лимонний сік, в якому попередньо погасити соду. Змішати масляну масу з сиром (творогом). Потім додати сіль, мармелад і просіяне борошно.

2Тісто акуратно вимішати лопаткою.

3Випікати в духовці при 180°С близько 50 хвилин.

4Перед подачею на кекси нанести рясний шар збитих вершків з балона та прикрасити свіжими ягодами.

00:00