Форшмак з оселедця на сирних чіпсах
Форшмак з оселедця на сирних чіпсах

Форшмак з оселедця на сирних чіпсах

  ,   

21 Червня, 2019

100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4-6 порцій

Ingredients

Оселедець - 150 г філе

Цибуля - 0,5 шт.

Морква - 0,5 шт.

Яблука зелені - 0,5 шт.

Сир плавлений - 60 г

Масло вершкове - 30 г

Хліб білий - 2 скибочки

Вода або молоко - 2‑3 ст. ложки

Олія для смаження

ДЛЯ ЧІПСІВ:

Сир твердий - 20 г

Пряні трави

Кріп - кілька гілочок

Морква - кілька шматочків

Directions

1Довільно нарізати очищені цибулю та моркву. Пасерувати овочі на олії 10 хвилин.

2Замочити білий хліб у воді або молоці, віджати.

3Очистити яблуко від шкірки та насіння. Нарізати яблуко, оселедець, сир.

4Пропустити все, включаючи хліб і вершкове масло, через м'ясорубку.

5Натерти твердий сир на дрібній тертці, додати рубану зелень, трохи тертої моркви, пряні трави.

6Викласти суміш пластинками або кільцями на пергаментний папір. Запікати в духовці 2 хвилини при 180°С. Охолодити.

7Подавати форшмак на сирних пластинках.

00:00