Форшмак з оселедця на сирних чіпсах декорування, страви з риби духовка 21 Червня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 20 mins Yields: 4-6 порцій Ingredients Оселедець - 150 г філе Цибуля - 0,5 шт. Морква - 0,5 шт. Яблука зелені - 0,5 шт. Сир плавлений - 60 г Масло вершкове - 30 г Хліб білий - 2 скибочки Вода або молоко - 2‑3 ст. ложки Олія для смаження ДЛЯ ЧІПСІВ: Сир твердий - 20 г Пряні трави Кріп - кілька гілочок Морква - кілька шматочків Directions 1Довільно нарізати очищені цибулю та моркву. Пасерувати овочі на олії 10 хвилин. 2Замочити білий хліб у воді або молоці, віджати. 3Очистити яблуко від шкірки та насіння. Нарізати яблуко, оселедець, сир. 4Пропустити все, включаючи хліб і вершкове масло, через м'ясорубку. 5Натерти твердий сир на дрібній тертці, додати рубану зелень, трохи тертої моркви, пряні трави. 6Викласти суміш пластинками або кільцями на пергаментний папір. Запікати в духовці 2 хвилини при 180°С. Охолодити. 7Подавати форшмак на сирних пластинках. 00:00