Щі з опеньками перші страви 21 Червня, 2019 Грибной пир (Семь поварят) Ingredients Опеньки сушені - 30 г Капуста квашена - 400 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Морква - 1 шт. Олія - 2 ст. ложки Бульйон грибний - 1 л Борошно - 1 ч. ложка Лавровий лист Перець чорний горошком Сіль Сметана - 2 ст. ложки Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені Directions 1Гриби залити холодною водою та залишити для набухання. 2Потім відварити гриби в цій самій воді, попередньо процідивши її. Відкинути гриби на друшляк, нарізати соломкою. Бульйон процідити. 3Капусту трохи обсмажити на частині олії, додати трохи бульйону і тушкувати 30‑40 хвилин. 4Цибулю та моркву нарізати соломкою й обсмажити на залишках олії. 5У киплячий бульйон покласти цибулю, моркву, капусту, гриби та варити 15 хвилин. 6Потім ввести підсушене борошно, розведене частиною бульйону, спеції та варити ще 7 хвилин. 7Дати щам настоятися. 8Подавати зі сметаною, посипавши зеленню. 00:00