Печиво шоколадно-мигдалеве солодка випічка духовка 27 Червня, 2019 Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни Ingredients Шоколад чорний - 100 г Мигдаль мелений - 120 г Цукор - 120 г + для посипання Яйця - 1 шт. Борошно - 150 г + для посипки Кориця мелена Масло для змащування Directions 1Шоколад розтопити на водяній бані та трохи остудити. 2Цукор розтерти з яйцем у піну, додати мигдаль, розтоплений шоколад, корицю і борошно. Замісити однорідне тісто. 3Розкачати тісто в тонкий пласт, вирізати з нього печиво різної форми. 4Укласти печиво на змащене маслом і посипане борошном деко, зверху трохи посипати цукром. 5Поставити деко в духовку. Випікати при 180‑200°C 15‑20 хвилин. 00:00