Печиво шоколадно-мигдалеве
Печиво шоколадно-мигдалеве

Печиво шоколадно-мигдалеве

    

27 Червня, 2019

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Шоколад чорний - 100 г

Мигдаль мелений - 120 г

Цукор - 120 г + для посипання

Яйця - 1 шт.

Борошно - 150 г + для посипки

Кориця мелена

Масло для змащування

Directions

1Шоколад розтопити на водяній бані та трохи остудити.

2Цукор розтерти з яйцем у піну, додати мигдаль, розтоплений шоколад, корицю і борошно. Замісити однорідне тісто.

3Розкачати тісто в тонкий пласт, вирізати з нього печиво різної форми.

4Укласти печиво на змащене маслом і посипане борошном деко, зверху трохи посипати цукром.

5Поставити деко в духовку. Випікати при 180‑200°C 15‑20 хвилин.

00:00