Яблука у тісті (з корицею)

    

27 Червня, 2019

Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 1 кг

Тісто листкове - 1 кг

Цукор - 1 склянка

Цукрова пудра - 1 ст. ложка

Кориця - 1 ч. ложка

Яйця - 1 шт.

Мед або

Варення

Directions

1У яблук з боку хвостика вийняти серцевину. Бажано ще очистити їх від шкірки.

2Тісто розкачати в пласт завтовшки близько 0.5 см, нарізати квадратиками.

3На них покласти яблука, в них на три чверті засипати суміш цукру з корицею, зверху залити мед або варення.

4Краї тіста защипити конвертиком навколо яблука, на манер розтягайчика, змастити яйцем, посипати цукром.

5Викласти яблука в тісті на мокре деко та випікати хвилин 45 при 210‑220°C.

00:00