Щі гострі перші страви 26 Листопада, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Телятина - 500 г Капуста білокачанна - 200 г Картопля - 3 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Помідори - 1 шт. Масло вершкове - 10 г Олія - 1 ст. ложка Перець червоний мелений - 1 ч. ложка Зелень Вода Сіль Directions 1Овочі вимити й очистити. 2У чашу мультиварки покласти моркву, цибулю та м'ясо, нарізані шматочками. Додати вершкове масло й олію. Готувати 30 хвилин в режимі «Тушкування». 3Потім додати нарізаний помідор і готувати в цьому самому режимі ще 10 хвилин. 4Нашаткувати капусту, картоплю нарізати скибочками, зелень подрібнити. Все викласти в мультиварку, посолити, додати 100 мл води, готувати в режимі «Випічка» 40 хвилин. 5За 10 хвилин до завершення програми додати перець і влити киплячу воду, все ретельно перемішати, трохи посолити. Дати щам настоятися 10 хвилин. 00:00