Груздянка
Груздянка

Груздянка

    

11 Липня, 2019

Грибной пир (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Грузді - 100 г

Картопля - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Вода - 0,5 л

Сіль

Сметана - 2 ст. ложки

Кріп - 1 ст. ложка рубаної зелені

Directions

1Цибулю дрібно порубати й обсмажити на маслі.

2Гриби перебрати, промити, нарізати соломкою та опустити в киплячу воду. Додати нарізану брусочками картоплю, пасеровану цибулю, посолити і довести до готовності.

3Подавати зі сметаною, посипавши зеленню.

00:00