Гуляш «Стара Прага» страви з м'яса аерогриль 17 Липня, 2019 365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов) Ingredients Яловичина - 1 кг Пиво темне - 1 л Цибуля ріпчаста - 3 шт. Гірчиця - 2 ст. ложки Хліб чорний - 500 г Сіль Перець чорний мелений Паприка Directions 1Цибулю подрібнити, додати сіль, гірчицю, чорний перець. Цією сумішшю натерти м'ясо та залишити його на 1 годину в холодному місці. 2Хліб залити пивом, посолити та розім'яти. 3Яловичину нарізати невеликими шматочками й обсмажити разом із цибулею та паприкою. 4Цибулю, хліб, м'ясо скласти в одну каструлю та готувати в аерогрилі 1,5 години при температурі 250°С і максимальній швидкості. 00:00