форшмак
форшмак

Форшмак з мізків

  ,

17 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Мізки - 350 г

Оселедець - 200 г

Сметана - 1 склянка

Яйця - 2 шт.

Жир - 3 ст. ложки

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Сир - 40 г

Оцет 3% - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Лавровий лист

Сіль

Directions

1Мізки замочити на 40 хвилин.

2Потім зняти плівку, перекласти в каструлю, залити холодною водою, додати оцет, лавровий лист, перець, сіль і варити до готовності.

3Охолоджені мізки та вимочене філе оселедця пропустити через м'ясорубку, додати яйця.

4Фарш укласти на сковороду, змащену жиром, навколо розкласти скибочки картоплі, полити сметаною, посипати сухарями, тертим сиром і запекти в духовці.

00:00