Яловичина в горщиках з грибами
Яловичина в горщиках з грибами

Яловичина в горщиках з грибами

  ,   

19 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Яловичина - 500 г м'якоті

Хліб білий черствий - 2 скибочки

Молоко - 0,5 склянки

Жир свинячий - 0,5 ст. ложки для обсмажування м'яса

Морква - 1 шт.

Цибуля - 2 шт.

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Томатне пюре - 1 ст. ложка

Сметана - 1 склянка

Гриби свіжі - 300 г

Картопля - 1 кг

Бульйон грибний проціджений з м'ясним соком - 1,5 склянки

Кріп

Петрушка

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ «КРИШЕЧОК»:

Борошно пшеничне - 1 склянка

Яйця - 1 шт.

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль - 1 щіпка

Directions

1М'ясо нарізати скибочками, посипати сіллю, перцем і обсмажити.

2Перекласти м'ясо в сотейник, додати нарізані моркву, петрушку, пів цибулини, залити бульйоном і тушкувати до готовності.

3Гриби почистити, відварити, нашаткувати і трохи обсмажити з цибулею.

4Очищену картоплю нарізати скибочками й обсмажити.

5Щоб довести до готовності, поставити картоплю на 20 хвилин у духовку.

6СОУС: Борошно підсмажити до золотистого кольору. Окремо спасерувати томатне пюре, з'єднати з борошном, розвести соком, в якому тушкувалось м'ясо з грибним бульйоном, нагріти до кипіння, покласти сметану, проварити та заправити перцем.

7У горщики розкласти підготовлену картоплю, тушковане м'ясо, зверху - гриби з цибулею, полити соусом, посипати подрібненою зеленню петрушки та кропу і запікати в духовці. Перед запіканням горщики можна закрити тістом.

00:00